Home » BEAUTY » Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

vv01

Hopsakee, nog wat meer lipsticks & wat voor deze keer: Love at first swatch! De nieuwe Rouge Velvet lipsticks van Bourjois zijn misschien wel de zachtste matte lipsticks ooit!

vv03

Ik ontving 3 kleurtjes om uit te testen: een classic red (08), een mooie oranje (06) en een my lips but better kleurtje (04). De subtstantie is ZO romig. Deze lipstick glijdt echt zo zacht over je lippen, een beetje unreal! Eens aangebracht voel je hem amper zitten en blijft hij ook nog eens urenlang mooi! Bovendien maakt de dunne, puntige vorm het makkelijk om de lipstick aan te brengen. Ze overleven ook met gemak een hapje en een drankje en blijven bijna een volledige werkdag zitten! What’s not to love?

vv02

Toen ik online op zoek was naar swatches, ontdekte ik dat er ook nog prachtige berry tinten in de mijn zitten die ik absoluut moet hebben: 05 Brique-à-Brac, 09 Fuchsia Botté en 010 Magni-fig staan nog hoog op mijn wishlist!

vv04

Bovendien heeft Bourjois ook een bijhorend lippotlood waarmee je je lippen kan contouren en primen!

Welke kleur is jouw favoriet? Je vindt de nieuwe Velvet Rouge Lipsticks bij de drogisterij in 12 kleuren voor € 14,19. De Universal Lip Liner kost € 7,99.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be