Home » FASHION » designers » Brandlove: Andy & Lucy Paris

Brandlove: Andy & Lucy Paris

Andy & lucy paris

Andy & Lucy is een Frans modemerk met eenvoudige designs en schattige details. Lees hier alles over de mooiste items van het merk.

Op zoek naar een outfit voor een avond op restaurant met vriendinnen of voor een gezellige zondagsbrunch? Dan kan je bij Andy & Lucy wel eens de ideale items vinden. Het Franse prêt-à-porter merk verrast elk voor- en najaar met een nieuwe collectie vol eenvoudige, kwalitatieve en schattige ontwerpen.

What I love about the brand? Het is ideaal om een basic outfit op te leuken met een origineel truitje met net dat ietsje meer oog voor detail. Ik kocht onlangs een warme Bernadette trui van het merk in grijze wol, die perfect past bij nou ja…eigenlijk bij alles zowat!

Je kan de nieuwste collectie van het merk terugvinden via hun Facebookpagina, hun website is niet helemaal up to date. Het merk kwam ik al tegen bij Sienna Goodies in Antwerpen en bij WEAR en Les Bourgoises in Leuven.

Heb jij al een item van Andy & Lucy Paris?

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.