Home » FASHION » designers » Brandlove: Samsoe x Samsoe

Brandlove: Samsoe x Samsoe

samsoe & samsoe

Eén van de merken dat onlangs mijn hartje veroverde is Samsoe & Samsoe. Ontdek hier het verhaal erachter en de laatste nieuwe collectie.

samsoe & samsoe

Nu het de trend is om alles in je leven op z’n Scandinavisch te doen – van je interieur, je food en je fika (lees: koffiepauze) – zie je ook steeds meer de typische modestijl van daar in het straatbeeld verschijnen. Eenvoudig, minimalistisch in effen tinten met af en toe een opvallend bontje (voor de herfst) of een kanten detail (voor het voorjaar en de zomer). Samsoe & Samsoe is één van die merken. Ik kwam het onlangs tegen bij een bezoekje aan De Bijenkorf, waar ze het merk sinds kort ook verkopen!

samsoe & samsoe

De collectie van het merk is heel uitgebreid. Ik hou vooral van de elegante jumpsuits en maxi dresses, maar ook de jassen zijn super. Om nog maar te zwijgen van de Love Stories-achtige lingeriecollectie. De fijne afwerking en materialen geven een heel luxueuze uitstraling, maar toch heb je eenvoudige snits waardoor het geheel niet overdadig wordt. Typisch aan die stijl dus, en nu eenmaal iets waar ik vol bewondering naar kan kijken en graag ook voor wil sparen. Want dat moet je nog wel doen voor Samsoe & Samsoe stuks. De prijsklasse van het merk ligt wat hoger, maar misschien toch de investering waard als je nog op zoek bent naar een blijvertje voor de komende feestdagen bijvoorbeeld?

samsoe & samsoe

P.S. Voor de boyfriends onder is er ook een leuke mannencollectie!

Kende jij Samsoe & Samsoe al? 

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.