Home » BEAUTY » Brows on fleek met de Brow Pomade van Freedom

Brows on fleek met de Brow Pomade van Freedom

Brows on fleek met de Brow Pomade van Freedom

Als je wenkbrauwen maar goed zitten, da’s mijn motto! Eens zien of de Brow Pomade van Freedom die klus geklaard krijgt.

Ik voel me echt “naakt” als ik mijn wenkbrauwen niet bijteken. En goede producten zijn dan een must. Ondertussen heb ik al heel wat producten geprobeerd: potlood, poeder, poederstift, … Maar een pomade? Da’s nieuw voor mij! Al ben ik er al langer nieuwsgierig naar door de Dipbrow van Anastasia. Maar die is wat prijzig, dus ik was blij toen ik deze Brow Pomade van Freedom ontdekte!

Freedom Brow Pomade in Ash Brown

Deze Brow Pomade komt maar liefst in 8(!) kleuren. Vind ik al een enorm pluspunt, want bij de meeste (budgetproof) merken mag je blij zijn met 3 tinten. Ik koos voor Ash Brown. Met mijn felgekleurde lokken vind ik donkere wenkbrauwen the way to go.

Brow Pomade in potje

Swatch Freedom Brow Pomade

Je ziet op de swatch dat het echt assig bruin is, heel koel van ondertoon. Perfect, helemaal wat ik voor ogen had. Warme tonen lijken me immers niet zo goed te combineren met mijn haar.

De pomade heeft een waxy textuur met een poederige finish. In gebruik is dat even wennen: eerst drukte ik heel hard op mijn brush om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Zo zet je strakke lijnen, maar zijn je brows ook pikdonker. Na wat oefenen merkte ik dat je de pomade heel licht kan aanzetten voor een natuurlijk effect. De brows zijn dan wel wat minder strak, maar dat vind ik niet zo erg.

Mijn wenkbrauwen au naturel

Mijn wenkbrauwen au naturel

Brow Pomade aangebracht

Hier heb ik de Brow Pomade aangebracht

Het grootste pluspunt van de Brow Pomade van Freedom? Het is enorm longlasting: zelfs op het einde van een lange werkdag zitten m’n wenkies nog perfect. En dan moet ik nog boenen om het product eraf te krijgen!

Kortom, deze Brow Pomade is echt een aanrader! Of je nu van strakke, opvallende brows houdt of de natuurlijke look verkiest.

Ik kocht de Brow Pomade van Freedom in Ash Brown voor € 5,99 bij Kruidvat in Nederland.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO