Home » BEAUTY » Budget favo: Catrice camouflage cream

Budget favo: Catrice camouflage cream

Budget make-up is nog altijd mijn favo make-up en daarom testte ik de Camouflage Cream van Catrice uit. Voor de prijs van 2,99 euro moest ik hem alvast niet laten liggen.

De Camouflage Cream komt in een zwart plastieke doosje met een draaidop, niet het meest handige, maar het werkt. Heel stevig is het wel niet, want ik laat ongeveer alles vallen (inclusief mijn gsm en die overleeft het toch) en het plastieke “glaasje” is er hierdoor uitgevallen.

Het product komt in 3 kleuren: 010 Ivory, 020 Ligt Beige en 030 Rosy Beige. Ik heb lang staan twijfelen, maar uiteindelijk koos ik toch voor de lichtste tint, in de hoop dat deze zou dekken.

En qua dekking ben ik vast en zeker tevreden. De substantie is een dikke, romige crème en voelt zelfs bijna vloeibaar aan. Het laat zich perfect uitsmeren, met een klein beetje kan je heel veel bedekken.

Ik gebruik de Camouflage Cream vooral op mijn redelijk lichte wallen en onregelmatigheden op mijn huid. Daarvoor is deze perfect, al moet ik het redelijk fel uitsmeren, omdat je het anders ziet zitten. Toch bedekt het perfect en zorgt het ervoor dat ik een egale huid heb en dat gedurende de hele dag, ondanks de romigheid. Ik ben verkocht: dit is de beste concealer dat ik tot nu toe heb geprobeerd!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!