Home » BEAUTY » Catrice Eye Matic Dip Liner Waterproof

Catrice Eye Matic Dip Liner Waterproof

Catrice Eye Matic Dip Liner Waterproof

Ik test graag nieuwe waterproof eyeliners uit, want ik gebruik het elke dag. Bij Kruidvat zag ik de waterproof Catrice Eye Matic Dip Liner liggen en die nam ik mee!

De eyeliner komt maar in 1 kleur: Stay With Me of gewoon zwart. :)

Catrice Eye Matic Dip Liner Waterproof

Toen ik het flesje opendeed, was ik verrast: het stiftje heeft een soort harde tip en een spitse vorm. Ik ben meer een zacht kwastje gewend, dus hier zal ik moeten aan wennen.

Catrice Eye Matic Dip Liner - Waterproof

Bij het swatchen vielde ik meteen dat de applicator vrij hard is. Ik kan er zowel dikke als dunne lijntjes mee trekken, afhankelijk of je de applicator meer buigt, zodat hij van de zijkant tekent. Verder is de eyeliner vrij vloeibaar, want het trekt in de lijntjes van mijn huid.

Catrice Eye Matic Dip Liner - Waterproof

Bij het aanbrengen op mijn ogen merk ik dit ook, in de zin dat de eyeliner vrij traag opdroogt. Hierdoor stempel je snel in je crease. Ik vind dit wel vervelend, maar het aanbrengen gaat voor de rest wel vrij goed. Je kan er mooie lijntjes mee trekken.

Ook is de eyeliner goed waterproof: je hebt echt olie of make-up remover nodig om hem eraf te krijgen.

Catrice Eye Matic Dip Liner - Waterproof

Voor de prijs kan je eigenlijk niet sukkelen: € 3,39.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!