Home » BEAUTY » Catrice nagellakpennen: hit or shit?

Catrice nagellakpennen: hit or shit?

Catrice nagellakpennen: hit or shit?

Sneller en makkelijker mijn nagels lakken? I’m up for that en gelukkig voor mij kwam Catrice onlangs met nagellakpennen, die ik vandaag voor jullie uittest!

Ik hou van gelakte nagels, maar eerlijk: ik heb noch het geduld, noch de behendigheid ervoor om het regelmatig te doen. Maar gelakte nagels vind ik netter, dus toen ik de nagellakpennen van Catrice zag, moest en zou ik ze proberen! De naam, Nail Paint to Go, deed me vermoeden dat de pennen het klusje sneller zouden klaren. Just what I need! Ik had ook al wat filmpjes en foto’s zien voorbijkomen op Instagram van de pennen en de dekking zou super egaal zijn. Prima, testen maar!

Versplinterd stiftje

Ik koos voor Blue Boat Trip, een mooie marineblauw lakje. Je moet eerst goed schudden met de pen, dan een paar keer pompen zodat het pennetje doordrenkt wordt met de kleur. Het viel me daarbij meteen op dat de tip als het ware versplinterde. Ik zie dit daarom niet erg lang meegaan.

Lakken maar!

De eerste nagels lukte heel goed, omdat de stift goed doordrenkt was. Zodra dat niet in geval is, krijg je ook een slordig en streperig resultaat. En dat valt zelfs met een extra laagje niet te redden. Bovendien chipt de nagellak in een recordtempo: na enkele uren had ik al tipwear. Eindoordeel? Eigenlijk zijn de nagellakpennen best gimmicky: gewoon lakken kost je dan misschien wat meer tijd, het resultaat is wel beter. Dus vanaf nu hou ik het daarop.

Resultaat

De Nail Paint to Go pennen vind je voor € 3,99 bij de drogisterij.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO