Home » LIFESTYLE » food & drinks » Chai thee van Terra Etica

Chai thee van Terra Etica

Chai thee van Terra Etica

Chai latte is mijn favoriete warme drankje, maar op nummer 2 staat gewone chai thee. Onlangs kwam ik bij de biowinkel chai thee van Terra Etica tegen.

Chai thee van Terra Etica

Zoals de naam al doet vermoeden is Terra Etica een biologisch merk dat gespecialiseerd is in eerlijke handel. Het merk ondersteunt kleine producenten die uitsluitend telen naar de regels van de boerenlandbouw. Zo krijgen ze hoge kwaliteitsthee van pure origine.

Chai thee van Terra Etica

De chai thee combineert Darjeeling en Indische kruiden. Ik hou enorm van deze warme mix, vooral op de koude, donkere dagen smaakt me dat enorm. Daarnaast zit er ook nog kaneel, kardemom, kruidnagel en gember in.

Chai thee van Terra Etica

Soms doe ik wat melk en suiker om toch wat meer die latte smaak te krijgen. Maar vaak drink ik hem gewoon puur, wat ook lekker is.

Chai thee van Terra Etica

Een lekkere thee die ook nog eens goed is voor de boeren en de planeet! Je vindt de chai thee van Terra Etica bij de meeste biowinkel voor € 3 per doosje.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!