Home » FASHION » accessoires » Check it out: mijn handtas van Royal Republiq

Check it out: mijn handtas van Royal Republiq

rr 1

Het jaar goed starten? Dat vraagt om een nieuwe handtas, zoals deze beauty uit de collectie van Royal Republiq.

Het scandinavische merk Royal Republiq had al langer mijn aandacht getrokken. Het lederwarenmerk staat bekend om zijn eenvoudige modellen met kwalitatieve afwerking. Telkens ik online op queeste ging, kwamen de handtassen van het merk weer terug op mijn scherm. Dus tijdens een dagje shopping in Antwerpen ruilde ik mijn spaarcentjes in voor deze beauty.

RR2

De tas heeft het formaat van een laptoptas en is dus superhandig om mee naar het werk te nemen! Een stylish oplossing waar ook mijn laptop en notebooks in passen. Daarnaast zijn er ook nog vakjes genoeg voor een make-uptasje, je portefeuille en gsm, een hanger voor je sleutels en ohja, zelfs je iPad zou erbij kunnen. Ik koos voor de schoudertas ‘Mel Shopper’ met halflange riemen die je ook gemakkelijk aan de arm kan dragen.

RR3

Royal Republiq vind je online via hun webshop en via Zalando. Ik kocht mijn tas bij Moose in the city in Antwerpen voor € 250. De meeste modellen van Royal Republiq zijn beschikbaar in 3 kleuren: cognac, antraciet en navy.

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.