Home » BEAUTY » Chill to the max met deze 3 bruisballen van Lush

Chill to the max met deze 3 bruisballen van Lush

Chill to the max met deze 3 bruisballen van Lush

Voor mij is de ultieme manier om te ontspannen is een lekker warm bad met een bruisbal erin. Daarom kocht ik er bij Lush een hoop.

De laatste maanden maak ik van in bad gaan echt een ritueel: heet water, gezichtsmaskertje op, leuk filmpje erbij én een bruisbal. Het kleurrijk gebruis alleen al is erg chill. Al kon ik afgelopen tijd nog wat meer relaxatie gebruiken: daarom ging ik voor 3 bruisballen met lavendel. Ik ben geen fan van die geur, maar wel van de kalmerende eigenschappen.

Twilight Bath Bomb

Beginnen doen we met de Twilight Bath Bomb: deze bruisbal mixt lavendel, benzoë en tonka. Die combo belooft rustgevend te werken, stress te verminderen en troost te bieden. Exact wat ik nodig had! Hier word ik inderdaad heel chill door. Ook heel chill is de overgang van kleuren: van de lavendelkleurige buitenkant tot de blauwe kern. Bovendien wordt mijn huid er zacht én shimmery door.

Karma Bubblebar

Next in line is de Karma Bubblebar. Bubblebars moet je onder de kraan verkruimelen voor bubbels. Ik verwachtte dus ook een veelvoud aan bubbels, maar eigenlijk viel dat maar tegen. Met badschuim is dat toch iets indrukwekkender. Anyways, ook deze combo van sinaasappel, patchouli, lavandin en citroengras- en elemiolie werkt ontspannend, maar tegelijk ook opwekkend. Wel vind ik dat het weinig doet voor mijn huid.

The Big Sleep Jelly Bomb

Als laatste testte ik de The Big Sleep Jelly Bomb. Dit is by far mijn favo product uit het rijtje! Waarom? Wel, deze Jelly Bomb bruist als een bruisbal, maar verzacht tegelijk je huid optimaal door de jelly substantie erin. Verde combineert The Big Sleep net als Twilight lavendel en tonka voor een ontspannend effect. Jep, deze ga ik sowieso nog eens opnieuw kopen!

Love and Light handcrème

Daarbovenop kreeg ik nog een sample van de Love and Light handcrème. Dankzij de combinatie van sinaasappel, nerli en oranjebloesem geurt de lotion zeer fris én citrussig. Bovendien hydrateert dit spul je handen in 1, 2, 3 en trekt ie tegelijk ook snel in.

Ik kocht de Twilight Bath Bomb voor € 5,50, de Karma Bubblebar voor € 7,25 en de The Big Sleep Jelly Bomb voor € 6,95 op de webshop van Lush.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO