Home » LIFESTYLE » Chillen met de Phytosun Pietra verstuiver en het Complex Slaap dankzij Viata

Chillen met de Phytosun Pietra verstuiver en het Complex Slaap dankzij Viata

DSC_0984

Een lekker geurtje fleurt het huis helemaal op en met een verstuiver lukt dat zo. Meestal zien verstuivers er saai uit, maar niet die van Phytosun!

Ik mocht van Viata de Pietra verstuiver met het Complex Slaap uittesten. De verstuiver zelf lijkt wel op een decoratieve marmeren steen uit een of andere designwinkel. In het midden zit een LED-strip waar afwisselend verschillende kleurtjes verschijnen. De verstuiver wordt ondersteund door houten pootjes die een extra rustieke vibe geven.

DSC_0978

DSC_1000

Zijn belangrijkste functie is natuurlijk het verstuiven van de oliën. Omdat ik de verstuiver in m’n slaapkamer gebruik, combineer ik ‘m met het Complex Slaap: de combinatie sinaasappel en ceder zorgen voor een zoete en rustgevend geur én een heerlijke nachtrust. Naast de vele Phytosun Complexen kan je trouwens ook een zelfgemaakte mix van essentiële oliën in de verstuiver doen.

DSC_0998

Verder is het apparaat makkelijk in gebruik: je hoeft enkel het reservoir te vullen met wat water en een paar druppeltjes olie toe te voegen. Met een druk op het knopje zet je het apparaatje aan, waarna de lekkere geur zich kan verspreiden. Batterijen zijn trouwens overbodig, want er zit een kabeltje bij. Bovendien valt ie vanzelf uit als het reservoir leeg is of na 60 minuten dankzij de voorziene timer.

Je vindt de Pietro verstuiver voor € 46,79 en het Complex Slaap voor € 10,26 bij Viata. Als je bestelt voor 19u, heb je het de volgende dag al in huis. Plus, er zijn ook vaak interessante kortingen: zeker eens een kijkje nemen dus!

Shoppen, lekker en gezond eten, beestjes, reizen, een vleugje Disney, meezingen met m’n favoriete songs en af en toe een dansje. Dat zijn dingen die me telkens weer, een beetje meer, oprecht gelukkig maken.