Home » LIFESTYLE » food & drinks » Citytrippen: dit moet je eten in Londen

Citytrippen: dit moet je eten in Londen

Citytrippen: dit moet je eten in Londen

Vorige week vertelde ik jullie al welke bezienswaardigheden in Londen de moeite zijn. Vandaag is het de beurt aan de food hotspots in de stad.

Bubba Gump Shrimp Co

Bubba Gump Shrimp Co

Fan van de film Forrest Gump? Dan moet je zeker afzakken naar Bubba Gump Shrimp Co, want dit restaurant staat helemaal in het teken van de film. Op het menu: vis, vis en nog eens vis. Wij kozen hier voor Forrest’s Seafood Feast: een gerecht met 3 soorten gefrituurde vis, frietjes en 4 verschillende dipsausjes. Omnomnom!

De foodmarket van Camden Town

De foodmarket van Camden Town

Gezelligheid troef op de foodmarket van Camden Town. Hier vind je foodtrucks à volonté met speciale gerechten: van haloumi frieten tot vegan burgers, je vindt het hier allemaal. Wij gingen voor fried chicken strips & fries met knoflook mayonaise en BBQ saus: overheerlijk! En het mooie uitzicht op de vaart bij de foodmarket maakt het alleen nog beter.

TGI Fridays

TGI Fridays

Onze favoriete food hotspot in Londen moet ongetwijfeld TGI Fridays zijn. Deze Amerikaanse keten heeft dezelfde casual vibes én prijsklasse als een fastfood restaurant, maar dan wel met degelijke gerechten en een gezelligere setting. Hier kan ik je de Chicken Fingers en de Blackened Chicken Sizzling Fajitas aanraden.

Lola’s Bakery

Voor mijn verjaardag wilde ik persee cupcakes. Ik had op voorhand al heel wat research gedaan, maar die cupcake zaken lagen niet echt op onze weg. En toen ontdekte ik dat er in Topshop een Lola’s Bakery lag. Ik nam 6 mini-cupcakes mee, waaronder een Red Velvet (of course), eentje met Oreo’s en eentje met witte chocolade. De perfecte manier om m’n verjaardag te vieren!

Coppa Club

Coppa Club

Ik had al heel wat gelezen over Coppa Club, een van de hipste plekken van het moment in Londen. Plots passeerden we er toen we aan het rondslenteren waren na ons bezoek aan de Tower of London. In dit restaurant kan je dineren in koepels met een prachtig uitzicht op de Thames. Zelf hebben we dat niet gedaan, maar het zag er wel heel gezellig uit.

Genoeg food hotspots in Londen dus! Doe me wel een plezier: vraag een doggy bag mee als je je maaltijd niet opkrijgt. Geef die restjes dan aan een dakloze geven, want helaas zijn die ook talrijk in Londen (zeker met hond :-(). Anyways, over 2 weken volgt mijn laatste guide door London: de must-do winkels in de stad!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO