Home » BEAUTY » Clinique 2-in-1 cleansing micellar gel

Clinique 2-in-1 cleansing micellar gel

mic01

Vandaag wil ik het hebben over een newbie in het gamma van Clinique. Geen micellair water, maar een micellaire reinigingsgel die lichte make-up in alle zachtheid verwijdert.

mic02

De mooie roze tube is eerst en vooral handig in gebruik: door de silicone spuitmond kan je mooi doseren per druppel. Je brengt dit aan op een wattenschijfje om je gezichtsmake-up te verwijderen en dat doet ie goed. Met een lichte beweging haalt hij alles weg: no need to scrub. De verkoelende gel heb ik met veel plezier gebruikt tijdens de zomer. De geur is ietwat licht chemisch helaas, maar dit hindert de werking gelukkig niet. Eens op je huid aangebracht verandert de gel in een waterachtige substantie die je huid ook niet droog achterlaat. Net zoals bij een micellaire reiniger zitten er hier ook geen funky bestandsdelen in, zoals alcohol. Prima dus voor de gevoelige huid. Verder is de gel ook verrijkt met Cucumber Fruit Extract: een natuurlijk ingrediënt met onder andere vitamine A en C dat ontstekingremmend werkt en de huid zal kalmeren en hydrateren.

De gel werkt wel een stuk minder goed voor mijn oogmake-up, hiervoor gebruik ik liever iets op oliebasis zodat mijn eyeliner & mascara ook goed afgehaald worden. Voor alle andere make-up werkt hij dan wel weer goed!

De Clinique 2-in-1 cleansing micellar gel koop je onder andere bij ICI Paris XL voor € € 25,50.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be