Home » BEAUTY » ColourPop: de hype waard?

ColourPop: de hype waard?

Colourpop: de hype waard?

ColourPop is een populair beautymerk in Amerika en wordt zelfs in dezelfde fabriek gemaakt als de makeup van Kylie Jenner. Anyways, ik was altijd al nieuwsgierig naar het merk, dus bracht ik uit Amerika een oogschaduwpalette en een lipstick mee.

Double Entendre Pressed Powder Shadow Palette ($ 16)

Double Entendre Pressed Powder Shadow Palett

Het Double Entendre palette trok meteen mijn aandacht: mooie nude kleurtjes met toch dat tikkeltje extra. Er zitten 12 kleurtjes in die perfect zijn voor dagdagelijkse looks. Er zitten zowel warme als koude oogschaduws in het palette en ook verschillende finishes, zoals mat, satin en metallic. Denk dan aan chocoladekleurtjes, maar ook oranje oogschaduws en goud- en champagne tinten.

Swatches Double Entendre

De kleuren zijn enorm gepigmenteerd, blenden heel goed, zijn zacht én hebben weinig fallout. Voor deze look combineerde ik Uninhibited (een gouden metallic oogschaduw), Hot Bod (een matte chocoladebruine kleur met gouden shimmers), Flasher (een ivoorkleurige tint met satin finish) en Draft (een metallic roségouden oogschaduw). Ik koos dus vooral voor metallic kleurtjes en ik ben écht fan van de look! De metallic kleurtjes zijn namelijk iets gepigmenteerder dan de matte tinten.

Look Double Entendre

Ultra Matte Lip in Beeper- ($ 7)

Colourpop Ultra Matte Lip in Beeper

Ik was het meest benieuwd naar de lipsticks van ColourPop! Voor maar $ 7 zou je een matte lipstick van hoge kwaliteit krijgen. Ik koos voor de kleur Beeper: een soort greige roze, zoals het merk het zelf omschrijft.

colourpop Ultra mat lip beeper

En inderdaad, het is een koude kleur en dat vind ik altijd top! Ook dat van die kwaliteit is niet gelogen: de lipstick brengt makkelijk aan, droogt snel op en blijft goed zitten. Je moet ‘m natuurlijk wel bijwerken na een vettige maaltijd, maar da’s zo bij elke lipstick. Bovendien is de kleur intens! Ik ben fan.

Applicator Ultra Matte Lip in Beeper

Swatch Ultra Matte Lip in Beeper

De boodschap is duidelijk: neem zeker iets van ColourPop mee als je binnenkort naar de VS trekt. Voor die zachte prijsjes kan je zeker niet sukkelen!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!