Home » BEAUTY » De beauty secrets van Claudia Schiffer

De beauty secrets van Claudia Schiffer

Claudia Schiffer is zonder twijfel één van de bekendste modellen en mode-iconen aller tijden. De kennis die zij tijdens haar carrière verworven heeft, deelt ze nu graag met ons via haar makeup lijn voor ARTEDECO.

Om haar 30ste verjaardag als model te vieren, besloot Claudia een beautylijn uit te brengen in samenwerking met ARTEDECO. De lijn bevat een heel divers aanbod aan producten waarmee looks voor elke gelegenheid kunnen gecreëerd worden.

De producten zien er super classy uit! De elegante gouden verpakkingen stralen stuk voor stuk klasse uit. Een leuk detail? De kleine wolkjes die gegraveerd staan op de verpakkingen. Deze hebben een speciale betekenis voor Claudia en maken de collectie nog persoonlijker.

De contouring powder is een van de pareltjes uit haar lijn. De zachte textuur zorgt ervoor dat je het poeder nauwkeurig kunt gebruiken. Je kan het ook gebruiken als bronzer voor een glinsterende en zonovergoten huid. Het stijlvolle potje, inclusief spiegeltje, maakt het een waar plezier om je contour aan te brengen.

De cream lipstick in n°271 heeft een intens oranje kleur: voor een levendig effect! Het heeft een zachte en romige structuur en laat mijn lippen er voller uitzien. De verpakking is ook weer een winner, damn, wat een streling voor het oog!

Ook benieuwd? Je kan de producten onder andere kopen via de site van het model.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.