Home » LIFESTYLE » Gadgets » De bioscoopervaring bij je thuis met Sonos Beam

De bioscoopervaring bij je thuis met Sonos Beam

De bioscoopervaring bij je thuis met Sonos Beam

Sonos komt met een baanbrekende soundbar waarmee je die ultieme bioscoopervaring gewoon bij je thuis beleeft. Enter de Sonos Beam!

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar bij een film in de bioscoop kan ik me veel meer inleven dan als ik diezelfde film thuis kijk. En geluid is daar de doorslaggevende factor in. Met de nieuwe Sonos Beam beleef je die bioscoopervaring ook thuis. Deze compacte soundbar is voorzien van full-range woofers en een tweeter, dus kwaliteit staat hierbij voorop. Zelfs voor heldere dialogen is er een functie voorzien: schakel gewoon spraakversterking aan en je mist geen woord meer. En je kan er niet enkel films mee afspelen, maar écht alles wat jij je maar kan bedenken: van muziek (er worden maar liefst 49 muziekdiensten ondersteund) en films tot podcast en games.

Daarnaast is ie makkelijk in gebruik: je koppelt ‘m eenvoudig met je tv en afstandsbediening dankzij een HDMI- of optische-audio-kabel of Airplay op iOS-toestellen. Én in de toekomst kan je hem zelfs bedienen met je stem dankzij Amazon Alexa. Nog een coole functie is de nachtmodus: zo kan je ‘s avonds op je gemak tv kijken zonder je buren of huisgenoten wakker te maken.

Wil je nóg grootser geluid? Easy! Koppel er gewoon andere speakers van Sonos aan via Wi-Fi en je bent vertrokken.

Sonos Beam

Klinkt alvast als muziek in mijn oren! Je kan de Sonos Beam preorderen via de website van het merk voor € 449.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO