Home » FASHION » De leukste denim rokjes

De leukste denim rokjes

intro denim skirt

Eindelijk weer blotebenen-weer en eindelijk terug outfits ownen met een denim skirt! Ontdek hier 5 budgetproof opties.

De laatste keer dat ik een denim rokje droeg? Dat moet ongeveer zo’n 10 jaar geleden zijn. Toen was dat hip en nu is dat terug hip! Tijd dus om een nieuwe aan te schaffen, want in die van 10 jaar geleden geraak ik welteverstaan niet meer in. Ik weet nog dat ik toen twee opties had: een nauw aansluitende mini jeansrok in een donkere kleur – ook ideaal voor in de winter – en dan een fleurig, met broderie en al, getint rokje met loshangende franjes aan de onderkant. Allebei goed en wel afgedragen, maar wat moet je dit jaar precies van denim rok in de kast halen? Hieronder wat inspiratie.

zara

Een lange denimrok is gewaagd, maar kan tof zijn. Denk een paar hippe sneakers eronder, een los bloesje en je bent good to go. Deze vind je bijvoorbeeld bij ZARA.

zara 2

Die salopette van vorig jaar zit waarschijnlijk nog supergoed. Dit jaar zie je in de winkels echter meer en meer van die salopette-jurken hangen, en dan liefst in een denim stofje. Lijkt me heerlijk voor op een zonnige zomerdag! Deze is ook van ZARA, maar ik zag ze ook al hangen bij H&M, America Today en online bij Kiabi.

embroidered topshop

Wat Pinspiration kan ook altijd van pas komen als je op zoek bent naar hoe je zo’n nieuwe trend kan combineren. Dit embroidered denim rokje doet me helemaal denken aan dat wat ik vroeger had, alleen wat langer èn tof gecombineerd met zwart en een leren jasje erop.

levi's shirt

Nog zo’n musthave deze zomer is een Levi’s t-shirt met in het groot het merk erop. Er zijn verschillende varianten en je vindt de meesten terug via de online store van het merk of lekker easy via Zalando. Natuurlijk kan je bij Levi’s zelf ook op zoek naar de ideale denim skirt, al is die dan misschien wat minder budgetproof. ;-)

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.