Home » LIFESTYLE » food & drinks » De Meir is weer een hotspot rijker

De Meir is weer een hotspot rijker

De Meir is weer een hotspot rijker

Nood aan een pauze tijdens de zoektocht naar de ideale kerstcadeaus? Dan kan je vanaf nu tot rust komen bij de nieuwe Foodmaker op de Meir!

Wanneer ik vroeger met ons mama ging shoppen in Antwerpen, herinner ik me hoe moeilijk het was om een leuke lunchplek te vinden. Omdat we toen niet beter wisten en ook amper iets kenden in Antwerpen, shopten we enkel op de Meir. Tegen middaguur waren we uiteraard het station, en de daar gevestigde eetzaakjes, al lang gepasseerd. En verderop hadden we maar weinig andere alternatieven om even rustig te gaan zitten, een toiletbezoekje te doen of rustig te lunchen.

46261771612_3fd257f5d1_c

46261771852_6d05204ea6_c

Daarom dat ik de ligging van de nieuwe vestiging van The Foodmaker alleen maar kan toejuichen. Niet enkel ideaal voor de shoppende Antwerp-leek, ik kan iedereen een bezoek aanraden. Een beetje tot rust komen in het hart van Antwerpen. Foodmaker heeft geïnvesteerd in een sfeervol pand met veel groen en genoeg zitruimte op de eerste verdieping.

46261772182_cd8ea4a547_c

Donderdagavond ging ik een kijkje nemen bij de grote opening. Er is zoveel keuze dat iedereen er wel iets kan vinden: van soep en broodjes tot een warme maaltijd. Ook hun dessertenbuffet ziet er to die for uit! Dit alles met voldoende vegan opties, zodat mijn lactose-intolerante lotgenoten ook genoeg lekkers kunnen vinden. Na al dat lekkere eten kwam DVTCH NORRIS als kers op de taart nog een optreden geven. Een geslaagde avond als je het mij vraagt!

46261771402_445efe6e0f_c

Je vindt deze giga Foodmaker terug te Meir 27 in Antwerpen.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.