Home » FASHION » De mooiste jassen bij C&A dit najaar

De mooiste jassen bij C&A dit najaar

De mooiste jassen bij C&A dit najaar

De jas is hét item waar ik in het najaar maar niet genoeg van krijg. Ik moet mezelf inhouden om niet continu een nieuwe te kopen en de nieuwe jassencollectie van C&A wakkert die verslaving alleen maar aan.

Er is dan ook zoveel keuze: van faux fur jassen over parka’s tot puffer jackets. En net omdat er zoveel verschillende modellen zijn, is het moeilijk om me in te houden bij het shoppen. Gelukkig is C&A goed voor de portemonnee. ;-)

Groene faux fur jas

€ 49

Anyways, mijn grote favoriet uit deze collectie jassen is dit groen faux fur exemplaar. Groen in het najaar is zo mooi! En al helemaal als je het combineert met een furry jas!

Witte aviator jas

€ 49

Ook deze aviator jas van (fake) schaapsvacht laat mijn hartje sneller slaan. Het is dat ik vorig jaar een zwarte aviator jas kocht bij Pimkie. Anders ging deze witte jas meteen in mijn winkelmandje.

Grijze jas met bontkraag

€ 99

Mijn jassencollectie bestaat vooral uit full glam of op en top casual jassen. Maar business chique, dat ontbreekt toch wel. Deze grijze jas met bontkraag zou daarom een goede toevoeging zijn.

Grijze puffer jacket

€ 39

Toegegeven, puffer jackets zijn niet zo mijn ding. Maar deze grijze met gevoerde capuchon vind ik wél leuk. De prijs mag er ook zijn én ik denk dat puffer jackets wel goed warmhouden in de winter!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO