Home » LIFESTYLE » De natuur in huis met Ikea

De natuur in huis met Ikea

De natuur in huis met Ikea

Haal de natuur in huis met de nieuwe producten van Ikea! Stuk voor stuk hebben deze producten een etnische toets, natuurlijke tinten of materialen, waarmee je jouw interieur in een nieuw én luchtig jasje steekt.

Grönlid - Sandared

Grönlid: vanaf € 449 – Sandared: € 49,99

Zo is er de Grönlid zitbank: een modulaire zitbank waarvan je de vorm helemaal zelf kiest en later zelfs nog kan aanpassen. Bovendien is er opbergruimte voorzien in de voetenbank en chaise longue, altijd een pluspunt! Eerder op zoek naar een finishing touch voor je woonkamer? Haal dan de Sandared poefs in huis: deze poefs kan je als zitje of als voetenbank gebruiken, zijn beschikbaar in 3 formaten én komen met een afneembare hoes.

Videbäk - Fransine

Videbäk: € 129 – Fransine: € 9,99

Wat dacht je van een kleurrijk tapijt? Het unieke design van het Videbäk vloerkleed zal zeker niet misstaan in je interieur. Of ga voor een kussenhoes met etnische print, zoals het Fransine kussenovertrek. De print is geïnspireerd door de Inca’s, dus hier haal je een stukje Zuid-Amerika mee in huis. ;-)

Platsa

Platsa: vanaf € 152

Nog meer opbergplezier met het modulaire Platsa opbergsysteem, want opbergruimte kan je nooit genoeg hebben als je het mij vraagt. Je kan het systeem makkelijk in en uit elkaar halen en op verschillende hoogtes instellen. Bovendien is de kast licht en flexibel, wat het ideaal maakt voor grote én kleine ruimtes.

Björksnäs

Björksnäs: vanaf € 69,90

Ook leuk is de Björksnäs collectie: een nachttafeltje, ladekast en bedframe die lichtgekleurd Scandinavisch berkenhout combineren met een simplistisch design. Vooral die lederen handvaten zijn to die for: daar zeggen wij geen nee tegen!

Snidad - Kanelstäng

Snidad: € 24,99 – Kanelstäng: € 14,99

Dol op rotan? Dan zijn de Snidad mand en de Kanelstäng plantenstandaard zeker iets voor jou: beide zijn gemaakt uit rotan en zorgen voor die mooie eclectische stijl.

Fridafors - Pepparkorn

Fridafors: € 49,99 – Pepparkorn: € 14,99

Fans van blauw: unite! Ikea introduceert heel wat mooie blauwe spulletjes voor je interieur met deze update. Zo is er de Fridafors salontafel met afneembaar dienblad die hoog op mijn verlanglijstje staan. Ook de Pepparkorn vaas uit blauw glas is een grote favoriet van mij.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO