Home » LIFESTYLE » design » De nieuwe Ikea SPRIDD collectie

De nieuwe Ikea SPRIDD collectie

Vorige week nam ik Laura als partner in crime mee naar de persvoorstelling van de SPRIDD limited collection van Ikea. Veel knallende prints, felle kleuren en een heuse showcase van Coely zorgden ervoor dat het plaatje perfect klopte.

IKEA ging al eerder in zee met modeontwerpers. Nu koos de keten voor een samenwerking met de Britse fashiondesigner Kit Neale. Hij liet zich inspireren door de hedendaagse jongerenscene en verschillende muziekstijlen. Dat vertaalt zich in een collectie waar de energie vanaf spat en waar je niet naast kunt kijken. Tijdens de persvoorstelling van de collectie bracht Coely een heuse showcase. Haar hiphop klanken pasten perfect bij de vibes die de SPRIDD lijn uitstraalt.

Met wat items die perfect zijn voor de komende festivals, ben je klaar om de zomer muzikaal tegemoet te gaan. De SPRIDD tent is to die for. De felle prints zorgen ervoor dat je hem zeker terug kan vinden op de festivalwei!

Mijn persoonlijke favorieten uit de collectie:

Wat vind jij van de Ikea SPRIDD collectie? De SPRIDD limited collectie vind je vanaf 7 juni 2017 verkrijgbaar in de Belgische IKEA woonwarenhuizen.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.