Home » BEAUTY » De Nuit Vanille lijn van Yves Rocher

De Nuit Vanille lijn van Yves Rocher

De Nuit Vanille lijn van Yves Rocher

Vanille is zo’n geur die me altijd kan bekoren, zeker tijdens de koudere maanden. Gelukkig voor mij lanceert Yves Rocher hun Nuit Vanille lijn voor Kerstmis.

De Nuit Vanille lijn kan je nu al terugvinden in de Yves Rocher filialen. Ook al is het nog lang geen Kerst, deze geur is wel ideaal om die gezellige sfeer te creëren. Zelfs als je niet zo van vanille houdt, want er zit ook bergamot, jasmijnbloesem en cederhout in. De vanillegeur is dus niet te overheersend.

Op het kerst event van Yves Rocher kreeg ik enkele producten uit de lijn mee, waaronder deze Eau de Toilette. Dit flesje sleur ik overal mee naartoe in mijn handtas: it smells like heaven!

Deze Highlighter Touch is een vloeibare highlighter die zich aanpast aan je huidskleur en je zo een warme, gouden gloed geeft.

Wil je een vleugje vanille onder de douche? Dan is deze Geparfumeerde Doucheolie een ideale tip.

Of kan je net als ik niet genoeg krijgen van de vanillegeur? Ga dan voor een geurkaars en maak je klaar voor die gezellige winteravonden.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.