Home » BEAUTY » De perfecte cat eye met Bourjois?

De perfecte cat eye met Bourjois?

De perfecte cat eye met Bourjois?

Ik rock al sinds jaar en dag dagelijks een ‘wing’, zonder voel ik me echt niet mezelf! Een winged liner hoort bij mij en gelukkig voor mij zette Bourjois onlangs 2 producten extra in de kijker: de Eye Catching Liner & Mascara!

bj04

De Eye Catching Mascara (€ 16,99) bevat zijdeproteïnen die je wimper zacht en soepel houden. De mascara belooft ook heel wat volume zonder klontjes. Het gebogen borsteltje zou alle wimpers in 1 swipe meenemen en voorzien van extra krul. Het verdict? Het borsteltje bevalt me prima, alleen moet je ‘m echt wel goed afstrijken aan het flesje, want deze neemt nogal veel product uit, waardoor je net wel eens klontertjes zou kunnen krijgen. Eens je dat onder de knie hebt, is het wel een prima mascara: toch wel wat extra volume en hij is ook intens zwart. Ik gebruik verder ook nooit een wimperkruller, dus qua krul vind ik deze mascara prima van zichzelf. Lengte geeft de mascara helaas niet, maar dat belooft hij ook niet. Een prima mascara, maar ik heb liefst ook nog wat extra lengte als het kan.

bj03

Ook de Eye Catching liner (€ 11,99) heeft een speciale vorm: de vilten tip bestaat uit een ronde en platte kant. De ronde kant en de punt gebruik je gewoon om de aanzet te starten aan de binnekant van je oog. Met de platte kant kan je dan uiteindelijk je wing stempelen. Eerst de wing stempelen kan natuurlijk ook, wat het fijnste werkt voor jou! De pigmentatie is zeker oké en diep zwart, maar ik ben zelf minder fan van de vilten tip: die mag voor mij wat flexibeler zijn. Ook de stempel mocht voor mij verfijnder, nu is het nogal een serieuze wing. Ikzelf gebruik de liner dus gewoon zonder stempel, dan werkt ‘ie voor mij het fijnst. Ik kan me wel inbeelden dat je als beginnende eyeliner fanaat de stempel wel erg handig vindt!

bj02

Hoe ‘wingen’ jullie je make-up look?

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be