Home » LIFESTYLE » design » Deco idee: DIY open haard

Deco idee: DIY open haard

Deco idee: DIY open haard

Het is hét seizoen om gezellig in de zetel te kruipen onder een dekentje bij de open haard. Maar wat als je dat niet in huis hebt?

In het huis van mijn ouders staat er zo’n gezellig open haard: een gasvuur waar je met één druk op de knop heel veel gezellige warmte uit krijgt. Bij de ouders van mijn lief zitten ze vaak rond een echte houtstoof. Maar in ons appartementje? Daar is er in de winter helaas geen open haard om rond te gaan zitten. Gelukkig vond ik op het Instagram en tijdens een dagje Maastricht heel wat inspiratie om van onze schouw een DIY open haard te maken!

Finally I have my fire place! #autumn🍁

A photo posted by Ruth Goossens (@rgoossens) on

Op mijn Instagram verscheen enkele weken geleden deze cosy foto van Ruth Goossens. Een schouw vol kaarsjes! Ook bij Sissy Boy in Maastricht, die onlangs gerenoveerd is, maakten ze werk van hun schouw.

Schouw Sissy Boy Maastricht

Tijd dus om van onze open haard ook werk te maken. Ik verzamelde allerlei verschillende formaten theelichtjes en kaarshouders en plaatste ze samen in de schouw. Het toch wel gezellige resultaat zie je hieronder!

Onze gezellige schouw

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.