Home » LIFESTYLE » Deco inspo: hoe kan het goedkoop?

Deco inspo: hoe kan het goedkoop?

Een nieuw huisje, een vers plekje: het kan soms duurder uitvallen dan oorspronkelijk gepland. Mijn tips om inspirerende decoratie-items te vinden voor een prikje ontdek je hier.

Het klinkt misschien cliché en uiterst vervelend, maar lid worden van Facebook groepen helpt zeker en vast. ‘Free your stuff’ of verschillende tweehandsgroepen worden opgericht met als doel om spullen te verkopen. Zo tik je er bijvoorbeeld een bedframe op de kop voor de helft van de prijs. Het bespaart je dus een hele hoop geld en jouw interieur ziet er helemaal hetzelfde uit. Nadeel hiervan is natuurlijk dat je de spullen ook ergens moet gaan ophalen. Hou dus zeker rekening met de praktische kant van de zaak! ;) Die vergeet ik namelijk soms eens…

Speur vlooien- en rommelmarkten af. Op zulke marktjes kun je fantastische koopjes op de kop tikken. Ik doe dit vaak in Berlijn, maar zeker ook in Antwerpen, Gent en Brussel kan je toppers mee naar huis nemen. Vaak worden de koopwaren daar onder de prijs verkocht, dus van een win-win gesproken.

Uiterst stylish en goedkoop: H&M Home en Zara Home. Wauw, wauw, wauw! Eventjes binnenwandelen en je wordt op slag verliefd. Op beide websites worden regelmatig spulletjes aan soldenprijs verkocht, dus yesssss… score! Ook in de IKEA kan je goedkope en fashionable meubeltjes en decoraties scoren. Vooral aan de uitgang staan de sales opgestapeld, mijn favoriete afdeling van heel de winkel.

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.