Home » LIFESTYLE » food & drinks » Degustatiemenu @ La Botte

Degustatiemenu @ La Botte

Degustatiemenu @ La Botte

Voor ons jaarlijkse fancy dinner reden we naar Genk voor Italiaanse klasse bij La Botte. In dit verfijnde restaurant kookt chef Pepe Giacomazza lekkere gerechten voor je.

Heel fijn is dat Pepe je persoonlijk komt begroeten, dat doet hij trouwens bij iedere tafel! Zijn broer Gaspare is de sommelier en samen zorgen ze voor een super ervaring.

Degustatiemenu @ La Botte

Bij La Botte kan je à la carte eten, maar wij gingen voor het degustatiemenu: een 6-gangen menu met (indien gewenst) aangepaste wijnen.

Niet elk gerecht was typisch Italiaans, maar overal zit er een knipoog in naar Italiaanse gerechten. Ik vond de pasta met truffel alvast een voltreffer! Ook het dessert was super. De wijnen waren ook altijd helemaal passend.

Degustatiemenu @ La Botte

Zonder twijfel was dit één van onze gezelligste avonden met onze vrienden voor ons jaarlijkse fancy dinner. Dat is onder andere te danken aan het gezellige interieur, de wijn en het lekkere eten. Een aanrader!

Het degustatiemenu kan je bij La Botte verkrijgen voor € 79. Met aangepaste wijnen betaal je er € 105 voor.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!