Home » BEAUTY » Wel zweten, niet geuren met Oy

Wel zweten, niet geuren met Oy

Wel zweten, niet geuren: daar staat Oy voor. Het is een deo scrub met Marrakech parfum die zorgt voor zuiverheid en frisheid.

Oy is een Belgisch merkje dat met een deo scrub op de proppen komt. Tijdens een beauty event leerde ik de mensen achter dit merkje kennen. Ze vertelden me vol passie over hun vernieuwend product en gaven me er eentje mee om te testen. Deze scrub bevat natuurlijke scrubkorrels die perfect zijn om onder je oksels of op je voeten te gebruiken. Bovendien camoufleert het Marrakech parfum van Oy onfrisse geurtjes. De geur doet denken aan een luxe spa: pure verwennerij! Je ruikt een mix eucalyptus, rozemarijn, sinaasappel. Resultaat? Een kruidige geur die je een echt zen-moment bezorgt!

Breng Oy aan voor het douchen op je droge huid. Laat 1 minuut inwerken en spoel dan af. Et voilà, een fris gevoel! Plus, je hebt ook geen deo meer nodig, super handig!

Deze deo scrub helpt echt tegen zweetgeurtjes. Hij remt de zweetproductie niet af en werkt dus niet als een anti-transpirant die het zweten op zich tegengaat. Dat maakt ‘m dus veel gezonder, terwijl je er toch fris door blijft ruiken. Een extra pluspunt is dat de deo scrub de huid ook mooier maakt. Zeker niet de hoofdreden waarom ik een product voor mijn oksels koop, maar een gladdere en zachtere huid is altijd mooi meegenomen toch?!

Je vindt deze deo scrub van Oy voor € 26,40 bij de apotheek of op de website van het merk.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.