Home » BEAUTY » Deze 2 producten doen wonderen voor m’n gekleurde lokken

Deze 2 producten doen wonderen voor m’n gekleurde lokken

Deze 2 producten doen wonderen voor m'n gekleurde lokken

Een shampoo en een haarmasker, dat zijn de 2 wondermiddelen in mijn haarroutine. En nee, niet zomaar een shampoo en een masker, maar 2 producten die mijn gekleurde lokken perfect verzorgen.

Zoals je weet vermijd ik shampoo met sulfaten als de pest. Die shampoo’s tasten namelijk sneller de kleur aan en dat wil ik absoluut niet! Gelukkig vind je low shampoo’s bij de drogisterij tegenwoordig bij de vleet. Voor mijn gekleurde lokken gebruik ik de L’Oréal Elseve Color-Vive Low Shampoo. Van de originele low shampoo uit de lijn was ik al fan, maar dit goedje heeft zelfs nog een betere geur! Daarnaast houdt het mijn kleur intact en reinigt het mijn lokken mild, just what I need.

L'Oréal Elseve Color-Vive Low Shampoo

Wel een kleine tip: deze shampoo moet je extra goed uitspoelen. Als je dat niet doet, kan er een vettig laagje achterblijven en dat wil je niet. Dus nog een extra keer spoelen en je blijft achter met perfect gehydrateerde lokken die mild gereinigd zijn!

Kérastase Reflection Multi-Protecting Colouring Masker

Conditioner gebruik ik niet zo vaak, maar haarmaskers komen wel frequent aan bod. Het Kérastase Reflection Multi-Protecting Colouring Masker is momenteel een grote favoriet. Ik mocht dit masker uittesten van het merk en het levert echt zo’n wekelijks verwenmoment op, want het is echt een luxeproduct. Dat merk je al aan de verpakking: onder de dop van het masker zit nog een extra afsluiting. Volgens mij heeft dat vooral een praktisch nut: voorkomen dat het goedje uitdroogt. Maar daarnaast voelt het door die extra afsluiting heel luxueus aan. Verder heeft het een overheerlijke geur en voedt het mijn haar intens. Meer nog, door dit goedje krijgt mijn haar dat ‘ik kom net van de kapper’-gevoel: met alle glans en zachtheid van dien.

Kérastase Reflection Multi-Protecting Colouring Masker & L'Oréal Elseve Color-Vive Low Shampoo

De L’Oréal Elseve Color-Vive Low Shampoo vind je voor € 5,99 bij de drogisterij en het Kérastase Reflection Multi-Protecting Colouring Masker voor € 40 bij Kérastase kapsalons.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO