Home » LIFESTYLE » films & series » Deze 3 films keek ik onlangs op Netflix

Deze 3 films keek ik onlangs op Netflix

Deze 3 films keek ik onlangs op Netflix

Op Netflix kijk ik eigenlijk vooral series, maar je kan er ook pareltjes van films vinden. Deze keer vertel ik je over 3 films die ik er onlangs heb gekeken.

Bokeh

Bokeh

Deze film sprong meteen bij me in het oog omdat ik IJslandse lanschappen zag. Een koppel gaat er op vakantie, maar van de ene dag op de andere lijkt de wereld verlaten te zijn. Enkel zij blijven achter. IJsland lijkt me de beste plek ooit ter wereld om met je 2 achter te blijven, maar in de film lijkt dit niet zo’n droom. Ik heb genoten van deze film met de mooie landschappen, maar miste wel wat diepgang zoals waarom ze in godsnaam als enige achterbleven…

iBOY

iBOY

Tom heeft een oogje op Lucy (Macie Williams) en gaat op een avond langs bij haar. Maar er is iets vreemds aan de hand, er lijkt een bende in het appartement. In het ontsnappen wordt hij geraakt door een kogel. In het ziekenhuis blijkt dat er stukjes fragmenten van zijn smartphone in zijn hersenen zijn geraakt. Hierdoor krijgt hij superkrachten en kan hij alles bedienen en forceren. Hij besluit wraak te nemen op de bende die hem en Lucy hebben aangevallen. Een toffe film om naar te kijken en heel spannend!

Suite Française

Suite Française

Een film over het bezette Frankrijk in de Tweede Wereldoorlog met onze eigen Matthias Schoenaerts. Bruno Von Falk is lieutenant en krijgt het huis van Lucille toegewezen. Lucille woont bij haar schoonmoeder, terwijl haar man aan het vechten is in de oorlog. Haar schoonmoeder is helemaal niet opgezet met de komst van Bruno. Lucille ontdooit echter voor hem en snel ontstaat er een moeilijk romance. De vraag is natuurlijk of hun liefde de oorlog overleeft. Ik hou van deze soort films en deze was ook een toppertje!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!