Home » LIFESTYLE » boeken » Deze boeken heb ik gelezen in het voorjaar van 2017

Deze boeken heb ik gelezen in het voorjaar van 2017

Deze boeken heb ik gelezen in het voorjaar van 2017

Met mijn e-reader lees ik veel meer boeken. Zo las ik de afgelopen tijd drie boeken: ‘After you’, ‘Truly, Madly, Guilty’ en ‘Everything, Everything’.

After You – Jojo Moyes

Deze boeken heb ik gelezen in het voorjaar van 2017

Het boek ‘Me Before You’ las ik in een sneltempo uit en liet me toch wel wat geschrokken achter. Ik vond het een heel goed boek! ‘After You’ is het vervolg op Me Before You. In ‘Me Before You’ verzorgt Lou de verlamde Will waar ze verliefd op wordt. Sorry, spoiler hier, maar Will besluit zijn leven te eindigen in ‘Me Before You’. In ‘After You’ lezen we hoe het leven van Lou verder gaat of beter gezegd moeilijk verder gaat. Het boek beviel me zeker, maar het is toch net niet zo goed als het eerste. Het sluit wel het verhaal mooi af.

Everything, Everything – Nicola Yoon

Deze boeken heb ik gelezen in het voorjaar van 2017

Dit boek is ondertussen verfilmd. Het draait om het tienermeisje Maddy dat al heel haar leven binnen leeft, omdat ze allergisch is aan alles. Op een dag komt een jongen naast naar wonen. Ze chatten met elkaar en zo wordt ze verliefd op hem. Door hem verandert haar hele leven. Het boek leest enorm vlot, maar het is misschien net iets te jong voor mij: er stonden tekeningen in en ik had het in twee dagen uitgelezen, maar het was wel een heel leuk verhaal!

Truly, Madly, Guilty – Liane Moriarty

Deze boeken heb ik gelezen in het voorjaar van 2017

Dit is een heel ingewikkeld en dik boek. Het heeft heel lang geduurd voordat ik echt mee was, maar halfweg begon het me aan te staan en las het dus veel vlotter. Het verhaal draait rond drie koppels: 2 met kinderen en 1 zonder. Samen doen ze een barbeque. Die avond gebeurt er iets heel dramatisch (wat dat is, lees je pas halfweg het verhaal). Het boek draait dus heel de tijd over die gebeurtenis en wat ervoor en erna gebeurde.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!