Home » LIFESTYLE » Deze home accessoires van Primark zijn echte musthaves!

Deze home accessoires van Primark zijn echte musthaves!

Deze home accessoires van Primark zijn echte musthaves!

Primark is mijn hoofdleverancier voor leuke home accessoires. Ik kan echt nooit weerstaan aan hun home-afdeling en ook in de huidige collectie zitten heel wat pareltjes!

Doodskopkaarsen

€ 2

Oké, Halloween is achter de rug en ik ben daar eigenlijk echt geen fan van. Maar een doodskopkaars kan voor mij perfect het hele jaar door. De zwarte, pls! ;-)

Opbergmandjes

€ 10

Opbergmanden kan je nooit genoeg hebben, toch? Deze rosé gouden exemplaren zijn dan ook nog eens leuk om naar te kijken. Dat maakt het voor mij echte musts.

Mok

€ 4

Koffie, of in mijn geval chocomelk, wordt nog lekkerder in een mooie mok. En nu ik zoveel bezig ben met food photography, ben ik constant op zoek naar nieuwe koffietassen. Deze zou weleens heel binnenkort mijn stash kunnen vervoegen.

Fotolijst

€ 12

Deze fotolijst staat toch wel het hoogste op mijn wishlist. Wat een beauty! Ik wil wat leuke quotes ophangen in mijn beautyroom. Ik zat al te spelen met washitape, maar deze fotolijst is toch nog een tikkeltje leuker!

Lichtjes

€ 3,5

Op de Canon Experience Days experimenteerde ik in een workshop met lichtjes op de achtergrond. Geeft een cool effect aan je foto’s, dus nu wil ik zelf ook van die lichtjes. Voor die prijs moet ik het al niet laten. ;-)

Dekbedovertrek

€ 36

I’m not a basic bitch. Het bewijs: ik heb geen enkel simpel, wit dekbedovertrek. En dat is dit exemplaar ook niet, dankzij de minimalistische, grijze details. Maareuh, wit is wel leuk voor foto’s, dus dit dekbedovertrek is echt the best of both worlds.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO