Home » LIFESTYLE » films & series » Deze serie op Netflix is echt geweldig

Deze serie op Netflix is echt geweldig

Deze serie op Netflix is echt geweldig

Enige tijd geleden kwam de serie Dark uit op Netflix. Seriejunkie als ik ben, moest ik deze wel zien, want het verhaal zag er heel spannend uit.

De serie speelt zich af in een Duitse stad met op de achtergrond een kerncentrale. Er is al een tiener verdwenen en een tweede jongen verdwijnt kort erna, als hij met zijn broer en zijn vrienden ‘s avonds in het bos is. Al snel blijkt dat er iets niet klopt. Er is geen spoor van de jongen te vinden en er zijn een aantal figuren in het verhaal die heel geheimzinnig doen. Bekijk hieronder zeker de trailer, of laat je helemaal verrassen en kijk hem gewoon, zonder al te veel verwachtingen. ;)

Het is een Duitse serie, maar niet de typische soap die je oma kijkt zoals Sturm der Liebe. :) Dark is ongelooflijk spannend, mysterieus en je moet je hoofd er echt bijhalen.

Het enige wat ik een beetje jammer vind? Deze serie krijgt echt niet de media aandacht die hij verdient, het is echt een goed uitgewerkt pareltje waar je bij op het tipje van je stoel zit. Ik kan hem enkel maar aanraden aan iedereen! Binnenkort komt ook het tweede seizoen uit en daar ben ik heel blij om.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!