Home » BEAUTY » Deze shampoo transformeerde mijn haar volledig

Deze shampoo transformeerde mijn haar volledig

Deze shampoo transformeerde mijn haar volledig

Hier ben ik weer met een nieuwe sulfaatvrije shampoo! Vandaag neem ik de Sulfate Free Shampoo van Yari Naturals onder de loep.

Deze shampoo transformeerde mijn haar volledig

Yari Naturals Sulfate Free Shampoo

Sinds pakweg een jaar heeft het Kruidvat filiaal in Genk een uitgebreid assortiment van natuurlijke haarproducten. Die zijn eerder gericht op curlies, maar ik ga er toch altijd een kijkje nemen. Zo kwam ik bij mijn vorig bezoekje de Yari Naturals Sulfate Free Shampoo tegen. Leek me wel een fit met mijn sluike lokken!

Beloftes en instructies

De Sulfate Free Shampoo combineert extra vierge kokosolie, zwarte castorolie, sheaboter, arganolie, honing en proteïne. Met die mix belooft het merk je haar én hoofdhuid grondig te reinigen. Tegelijk vermindert het haarbreuk en stimuleert het haargroei. Uiteraard zitten er geen sulfaten, petrolatum, parabenen, ftlaten, siliconen, propyleen glycol of minerale oliën in.

Klikdop

Goed, tijd om te testen! Het eerste wat ik opmerk is de gigantische fles: er zit maar liefst 375 ml shampoo in. Verder heeft ie een handige klikdop en is ie vrij basic. De geur is heerlijk zoet, maar ook subtiel. Aan de textuur van het goedje heb ik ook weinig op te merken: standaard, zoals je gewend bent van shampoo.

Ik moet wel zeggen dat dit spul best nog goed schuimt voor een sulfaatvrije shampoo, altijd een pluspunt. En het resultaat? Enerzijds is de shampoo wat te rijk voor mijn lokken. Door die mix van oliën wordt m’n haar snel vettig, op dag 2 zelfs al. Anderzijds ben ik onder de indruk van hoe het mijn haar transformeert. Het is nog nooit zo dik en volumineus geweest als nu. Plus, na het wassen is mijn haar perfect om te stylen, zonder mousse! Als ik nu aan de slag ga met de krultang, heb ik écht langhoudende krullen. Met m’n andere shampoo’s én mousse zijn ze er meestal al na 1 uur uitgezakt.

Kortom, de ideale shampoo als ik mijn sluike lokken in model wil leggen en net daarom is het dus een keeper!

Ik kocht de Yari Naturals Sulfate Free Shampoo voor € 6,99 bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO