Home » FASHION » accessoires » Dit is dé perfecte handtas en ze kost maar € 15,99

Dit is dé perfecte handtas en ze kost maar € 15,99

Dit is dé perfecte handtas en ze kost maar € 15,99

Oké, ik geef toe, ik heb misschien wel een handtassen verslaving. Maar je laat dé perfecte tas toch niet liggen als ie maar € 15,99 kost?

Ik ging eigenlijk gewoon naar Pimkie om wat frilly socks te kopen. But you know me: bij Pimkie kan ik het niet laten om all-out te gaan. Oké, da’s misschien wat overdreven, maar deze tas ging in ieder geval ook mee naar huis!

De wijnrode kleur, de trapeze vorm en het handige formaat trokken me over de streep. En ik had het bij het duidelijk bij het rechte eind: sinds ik de tas heb, heeft ie nog geen moment mijn zijde verlaten.

Vakken

Het is vooral het formaat dat het voor mij doet: klein genoeg om geen rommelboeltje te worden én groot genoeg voor mijn iPad Mini. De 4 extra vakken erin vind ik ook een dik pluspunt: daar kan ik mijn kleine prullaria, zoals mijn sleutels, makkelijk in kwijt.

Vak vooraan

Vooral van het vak vooraan ben ik grote fan: handig om mijn treinabonnement in te doen als ik haast heb.

Zilveren detail

Zilveren rits

Deze tas heeft me tot nu toe zelfs al heel wat complimenten opgeleverd. En eerlijk is eerlijk, dat maakt ’em nog leuker! Ook de zilveren details zijn to die for!

Hengsel

Het hengsel is wel vrij dun. Dat oogt mooi én garandeert draagcomfort. Maar persoonlijk had ik liever een breder hengsel gehad. Maar bon, da’s uiteindelijk een klein detail.

Je vindt deze wijnrode handtas voor € 15,99 bij Pimkie. Je hebt de keuze tussen wijnrood, bruin en zwart.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO