Home » BEAUTY » Dit is het beste compact poeder ooit

Dit is het beste compact poeder ooit

Dit is het beste compact poeder ooit

Compact poeder is mijn redder in nood op dagen dat ik wel zin heb in make-up, maar ook in een quick-fix. En mijn favoriete compact poeder is het Camouflage 2in1 Powder & Make-up van Essence.

Vooral op werkdagen heb ik weinig zin om on the go (lees: op de trein) aan de slag te gaan met foundation. Daarom is compact poeder da bomb: het is compact (duh) en minder messy. Bon, eigenlijk heb ik het hier specifiek over het Camouflage 2in1 Powder & Make-up van Essence. I love it!

Volgens Essence biedt dit product de dekking van een foundation en de lichtheid van een poeder. Het zou de huid matteren en long-lasting zijn. Mooi! Laten we dat eens testen.

Camouflage 2in1 Powder & Make-up van Essence

Ik heb een (zelfverklaarde) probleemhuid: roodheden, donkere kringen en grote poriën. Met andere woorden, er valt heel wat te bedekken. Jep, dat doet dit product perfect! En die dekking, die gaat lang mee, zeker als je het poeder combineert met een primer.

Swatch Essence Camouflage 2in1 Powder & Make-up

Ook dat matteren is niet gelogen: het houdt zelfs mijn vette T-zone in toom. Daarnaast is de lichtste kleur, Ivory Beige, een goede match met mijn huid. Da’s niet zo eenvoudig door al die verkleuringen in mijn gezicht. Wel jammer dat er maar 4 tinten beschikbaar zijn.

IMG_2237 (1)

Wat ik verder minder vind: je voelt het poeder na een tijdje écht zitten. Maar in vergelijking met een foundation is het cakey gevoel een pak lichter.

De prijs is natuurlijk ook handig meegenomen. Dit pareltje kost maar € 3,59 én je doet er lang mee. Budgetproof pur sang! Je vindt het Camouflage 2in1 Powder & Make-up van Essence bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO