Home » BEAUTY » Doeltreffende verzorging voor je lokken met het Elsève Dream Long Steam Mask

Doeltreffende verzorging voor je lokken met het Elsève Dream Long Steam Mask

Doeltreffende verzorging voor je lokken met het Elsève Dream Long Steam Mask

Herinneren jullie nog het K-beauty haarmasker van Kocostar dat ik onlangs uitprobeerde? Ook L’Oréal komt nu met zo’n haarmasker in een badmuts: meet het Elsève Dream Long Steam Mask!

Als het op beauty trends aankomt, lopen ze in Azië altijd een stapje voor op ons. Cushion foundations, sheet masks en CC- & BB-creams: het komt allemaal van daar. En dat geldt ook voor de nieuwste trend: een kapje tjokvol met een verzorgend haarmasker. L’Oréal springt mee op de kar met de lancering van het Steam Mask, een nieuwe telg uit hun Elsève Dream Long lijn. Deze lijn is speciaal bedoeld om lang haar sterk en gezond te houden. Na de shampoo, conditioner en verzorging is er nu dus ook een Steam Mask.

Verpakking

Maar waarom nu juist een kapje?

Wel, om je de ervaring van in het salon thuis aan te bieden. Hittemaskers met stoom maken daar al langer furore, want ze verzorgen je haar doeltreffend. Die kapjes leveren je nagenoeg hetzelfde effect op door de warmte die je zélf afstraalt.

Het Steam Mask combineert immers een verwarmende olie met een rijke balsem van plantaardige keratine & ricinusolie. De warmte van de olie zorgt ervoor dat de balsem dieper kan doordringen, terwijl de balsem zelf optimaal hydrateert. Resultaat? Je haar blijft gevoed, zacht, glad & glanzend achter. Bovendien zou het je lokken zelfs herstellen!

Hoe gebruik je het nu?

Breng de balsem aan op handdoekdroog haar. Doe daarna het kapje op. Masseer nu het haar om het op te warmen. Laat 10 minuten intrekken en spoel dan zorgvuldig uit. Easy, right? Ik sta alvast te popelen om het Steam Mask eens uit te testen!

Je vindt het Elsève Dream Long Steam Mask bij de drogisterij voor € 3,99.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO