Home » BEAUTY » Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana The One

Vandaag toon ik jullie mijn nieuwste aanwinst in mijn parfumkast. Ook mijn imaginaire vriendje heeft er een exemplaar bij. ;)

D&G The One for her

De nieuwe & lichtere D&G The One zit in een nieuw, gouden jasje. De ambassadeurs van de geurtjes zijn niemand minder dan Kit Harrington & Emilia Clarke. The One is voor mij een heel herfstige en warme geur. De ‘for her’ geur is op en top vrouwelijk met veel bloemige toetsen met in het hart noten van lelie, jasmijn en meiklokje. Toch zitten er ook heel wat fruitige akkoorden in, een mix van pruim, perzik, mandarijn, maar voor mij overheersen florale noten. Een geur die volgens mij ook goed matcht met de ambassadrice Emilia.

dg03

Ook de mannengeur past goed bij de koudere dagen: warm en kruidig. Voor een mannenparfum vind ik hem ook zeker niet te zwaar. De kruidige noten van koriander, basilicum, kardemom en gember ruik je goed terug, maar ook de houterige en meer smokey toetsen ruik je in het begin zeker.

Ben je nog op zoek naar een warme wintergeur die goed blijft hangen? Hou je van florale geuren? Ben je benieuwd naar de vernieuwde The One? Je vindt D&G The One (for her) voor € 101 (100 ml) en D&G The One (for him) voor € 98 100 ml bij ICI Paris XL.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be