Home » BEAUTY » Drie toppers van Rimmel

Drie toppers van Rimmel

Rimmel komt wel vaker met producten die op korte tijd erg geliefd zijn bij beautybloggers, maar zijn die producten die heisa waard? Ik testte er drie voor jullie uit.

Toen de Stay Matte Liquid Mousse Foundation vorig jaar uitkwam, waren zowat al mijn favo beauty bloggers er werkelijk lyrisch om. Nu snap ik waarom: de foundation zorgt niet alleen voor een perfecte dekking, het matteert de huid ook nog eens. Bovendien is het zuinig in gebruik.

Helaas is dit exemplaar iets te donker voor mijn bleke huid, maar als de brave blogger die ik ben, heb ik hem toch eventjes aangebracht op mijn gezicht. Wat merk ik inderdaad? Mijn roodheid, donkere kringen en sproeten worden mooi bedekt, terwijl mijn vette t-zone helemaal mat is. Het product brengt ook nog eens makkelijk aan, wat ik niet meteen verwacht had. De Stay Matte Liquid Mousse Foundation kost €9,99 en komt in zes kleuren.

Nog zo’n product waar iedereen om van lijkt te zijn is de Waterproof Natural Bronzer. Dit is een matte bronzer die bovendien waterproof is en SPF 15 bevat. Matte bronzers, die kom je niet zo vaak tegen bij budgetmerken. Mijn stash telt dan ook heel wat shimmery bronzers, maar dit is the real deal, want hiermee kan je shapen. De kleur is goed op te bouwen en brengt subtiel aan. Een goede zaak, want ik heb al gauw het idee dat ik met bronzer toch net iets te opgemaakt oog. De Waterproof Natural bronzer is er in vier kleuren voor €8,99.

Als laatste testte ik de Moisture Renew Lipstick in de kleur In Love With A Ginger. De lipstick an sich is niet zo zeer gehypte, de kleur is dat natuurlijk wel. Oranje lipstick is in, daar is geen ontkomen aan dit seizoen, en in dat geval vind ik deze variant van Rimmel toch echt wel een aanrader. Het merk omschrijft de kleur zelf als tomaatrood, zelf zou ik gaan voor rood met een toets oranje. Dat maakt het een draagbare kleur, want ik had NOOIT gedacht dat ik met oranje lipstick zou staan. Toch vind ik het niet mis en dat de lipstick zo gepigmenteerd en hydraterend is, zijn natuurlijk ook pluspunten! De Moisture Renew Lipsticks kosten €10,99 per stuk.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO