Home » BEAUTY » Droge lokken bestrijden met het L’Oréal Paris Elsève Extraordinary Oil Voedend Haarmasker?

Droge lokken bestrijden met het L’Oréal Paris Elsève Extraordinary Oil Voedend Haarmasker?

Droge lokken bestrijden met het L’Oréal Paris Elsève Extraordinary Oil Voedend Haarmasker?

Ik heb eindelijk mijn grote collectie aan haarmaskers op gemaakt. Dus was het tijd voor een nieuw koopje en mijn keuze viel op het Elsève Extraordinary Oil Voedend Haarmasker van L’Oréal.

Frequent aan de slag gaan met bleekmiddel en zilvershampoo maakt je haar niet bepaald gezond en zacht. Mijn lokken kunnen dus altijd wel een extra boost gebruiken, dus pikte ik het Elsève Extraordinary Oil Voedend Haarmasker van L’Oréal. Ik twijfelde nog even tussen de andere 2 maskers in de lijn, want ook die voor gekleurd of beschadigd haar zou wonderen kunnen doen voor m’n haar.

Anyways, met dit voedend masker voor droog haar maakt L’Oréal heel wat beloftes. Zo is het spul verrijkt met 3 notenoliën, die je haar zacht, soepel en glanzend maken. Het trekt diep in je haar en revitaliseert en voedt het zo.

Werking L’Oréal Paris Elsève Extraordinary Oil Voedend Haarmasker

Exact wat ik nodig heb! Maar first things first: het masker komt in een standaard verpakking, een grote pot met draaidop dus. Het goedje zelf ruikt lekker zoet en is niet al te dik. Daardoor is het makkelijk te verdelen, wat ik toch wel een pluspunt vind.

Substantie L’Oréal Paris Elsève Extraordinary Oil Voedend Haarmasker

Achteraf is m’n haar inderdaad zacht, glanzend en soepel. Het is bovendien makkelijk doorkambaar. Wel merk ik dat dit spul misschien toch wat té rijk is voor m’n lokken, want ze worden er sneller vettig door.

Al bij al toch een goed masker, maar ik ga het vanaf nu vooral op de punten en lengten gebruiken om te voorkomen dat m’n haar er zo snel vettig door wordt.

Ik kocht het L’Oréal Paris Elsève Extraordinary Oil Voedend Haarmasker voor € 7,49 bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO