Home » BEAUTY » Ebelin gezichtspeeling + massagepad

Ebelin gezichtspeeling + massagepad

Ebelin gezichtspeeling + massagepad

Onlangs kwam ik in de DM deze gezichtspeeling en massagepad van Ebelin tegen. Reuzebenieuwd nam ik hem mee. Voor €1,75 moest ik het alvast niet laten.

De pad is een soort klein roze cirkeltje gemaakt van antibacteriële siliconen dat volstaat met microfijne haartjes die helpen de huid diepgaand te reinigen, dode huidcellen weg te halen en ook nog eens een aangename massage geeft

Ebelin gezichtspeeling + massagepad

In de hand ligt de kleine massagepad erg aangenaam. Met het kleine dopje vanachter kan je hem ook snel over heel je gezicht bewegen. Dit dopje is ook een soort zuignap, waardoor je hem op tegels kan vastplakken.

 Zuignap Ebelin massagepad

De pad heeft allemaal kleine nopjes. Ik breng aan deze kant gezichtsreiniger aan en dan begin ik mijn gezicht hiermee in te smeren. De nopjes hebben een licht peelend effect. Ze helpen bovendien om het vuil goed weg te halen. Na afloop ziet de pad vaak bruinig uit van de make-up. Gelukkig is de pad ook makkelijk te reinigen.

Ebelin gezichtspeeling + massagepad

Het resultaat is een diepgereinigd gezicht dat zacht en proper aanvoelt. Een aanrader dus!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!