Home » LIFESTYLE » Een stapje dichter bij zero waste met deze 3 producten!

Een stapje dichter bij zero waste met deze 3 producten!

Een stapje dichter bij zero waste met deze 3 producten!

Met de talloze klimaatmarsen en vele zero waste goeroes is milieuvervuiling zeker een actueel thema. Om zelf mijn steentje kocht ik een paar handige zero waste spulletjes om m’n collectie aan te vullen.

Ten eerste zorgde ik voor metalen rietjes, zodat ik de plastic variant niet meer nodig heb. Ook opteerde ik voor een volledig biologisch afbreekbare tandenborstel van het merk Hydrophil. Het handvat komt in enkele vrolijke pastelkleurtjes en is gemaakt van bamboevezels.

Als laatste kocht ik dan nog een kleurrijke bock’n’roll als alternatief voor lunchzakjes. Hij is afwasbaar en mag ook in de wasmachine gestoken worden. Het leuke aan deze verpakking is dat je hem ook als placemat kan gebruiken wanneer je je broodje of boterhammen oppeuzelt.

DSC_1001

Zelf ook je steentje bijdragen? Koop de roestvrij stalen rietjes bij Dille en Kamille voor € 0,96. De tandenborstel en de lunchzakjes vond ik bij Content, een verpakkingsloze winkel in het centrum van Leuven.

Shoppen, lekker en gezond eten, beestjes, reizen, een vleugje Disney, meezingen met m’n favoriete songs en af en toe een dansje. Dat zijn dingen die me telkens weer, een beetje meer, oprecht gelukkig maken.