Home » FASHION » Een streepje voor

Een streepje voor

Een streepje voor

Striped trousers zijn in. Wijde pijpen en een streep in een opvallende kleur, meer heb je niet nodig om Pinterest worthy de deur uit te gaan.

Het heeft lang geduurd voor ik die brede pijpen terug in mijn garderobe kon toelaten (vreselijke foto’s van tijdens mijn kinderjaren spelen daar zeker in mee). Maar ondertussen ben ik terug helemaal mee met de trend. Hoe breder, hoe beter! 

Een leuke variant hierop is de striped trousers. Lekker old skool, meestal in een comfortabele stof, kortom hét item om een super coole outfit mee samen te stellen. Te combineren met een basic pull of shirt, meer heb je niet nodig. Een paar sneakers eronder en hup je bent klaar om naar je werk te vertrekken of zelfs om naar een feestje te gaan.

Zoals gewoonlijk is ook Zalando mee met deze trend. Hun A$AP ROCKY campagne staat in het kader van het mixen van budgetproof streetstyle met duurdere items. Het gaat erom dat je de stuks goed combineert en je outfit met de nodige portie zelfvertrouwen draagt. En ook hier vinden we dus die famous striped trousers terug.

Wat vind jij van deze trend?

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.