Home » BEAUTY » Een verjongingskuur met het Youth Concentrate Sheet Mask van TBS?

Een verjongingskuur met het Youth Concentrate Sheet Mask van TBS?

Een verjongingskuur met het Youth Concentrate Sheet Mask van TBS?

Ik heb hier al ontelbare keren mijn liefde verklaard voor sheet masks. En ook vandaag is dat niet anders, want ik test het Youth Concentrate Sheet Mask uit de Drops of Youth lijn van The Body Shop uit.

Een hele mondvol, maar concreet pakt de Drops of Youth lijn de eerste tekenen van veroudering aan. Onlangs voegde The Body Shop ook een sheet mask aan het assortiment en dat mocht ik uittesten van het merk.

Achterkant verpakking

Met dit sheet masker maakt The Body Shop heel wat mooie beloftes. Zo maakt het masker in 15 minuten de huid soepel, fris, zacht en gezonder ogend. Dat is te danken aan de mix van plantaardige stamcellen en babassu-olie. Bovendien zijn 99% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong én is het masker volledig biologisch afbreekbaar.

Klinkt goed: tijd dus om dat onder de loep te nemen! Het sheet mask bestaat uit 1 laag en is volledig doordrenkt. Begint dus al goed! Ook merk ik meteen de geur op. Moeilijk te omschrijven, maar mij doet het denken aan dure skincare van bij de apotheek. Geen al te misse associatie natuurlijk. ;-)

Youth Concentrate Sheet Mask aangebracht

En wat doet dit spul nu voor mijn huid? Wel, toen ik ‘m had aangebracht, tintelde m’n huid lichtjes. Altijd een goed teken bij een masker! Achteraf voelde m’n huid zacht en gehydrateerd aan. Plus, de oppervlakkige droogtelijntjes onder m’n ogen waren zelfs vervaagd. Wel flakkerden de roodheden bij mijn wangen wat meer op door het masker, maar dat neem ik er graag bij in ruil mijn droogtelijntjes. ;-)

Voor

Voor

Na

Na

Je vindt het Youth Concentrate Sheet Mask bij The Body Shop voor € 6.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO