Home » BEAUTY » Een volumineuze coupe met de Kruidvat haarversteviger?

Een volumineuze coupe met de Kruidvat haarversteviger?

Een volumineuze coupe met de Kruidvat haarversteviger?

Mijn haar in 3 woorden: futloos, kaarsrecht en überdun. Niet de ideale combo voor een volumineuze coupe, maar de haarversteviger van Kruidvat brengt daar misschien wel verschil in.

Jep, want Kruidvat maakt heel wat mooie beloftes met deze haarversteviger. Het zou je haar extra volume geven zonder hard aan te voelen of te plakken. En volume, dat mist mijn coupe wel. Ik sloeg dus aan het testen met dit goedje.

De haarversteviger komt in een transparante fles met klikdop. Vrij basic en niet helemaal handig in gebruik, want door de waterige textuur van het spul en de klikdop is doseren moeilijk.

Verpakking

Bovendien is alcohol het hoofdbestanddeel van de haarversteviger en dat merk je meteen. Het ruikt enorm naar alcohol en dat baarde me wel wat zorgen. Ik wilde natuurlijk geen product gebruiken dat m’n haar uitdroogt. Maar na wat onderzoek concludeerde ik dat alcohol niet altijd uitdrogend is. Zo ben ik dus verliefd geworden met dit spul.

Gebruiksaanwijzing

Na een wasbeurt masseer ik een kleine hoeveelheid van dit goedje in en daarna föhn ik mijn lokken in model. En ja, hoor, dit spul maakt m’n haar écht volumineus. Het krijgt er meer grip door en zo krijg ik er makkelijk volume in. Maar in tegenstelling tot haarmousse maakt het m’n lokken niet plakkerig of hard.

Wat ik wel merk, is dat ik wel meer klitten heb in m’n haar door dit spul. ‘s Ochtends heb ik nu dus wel wat meer tijd nodig voor m’n lokken te ontwarren, maar dat heb ik er wel voor over. En ja, m’n haar voelt er een tikkeltje droger door, maar ook dat vind ik niet zo’n ramp.

Zonder de haarversteviger

Met de haarversteviger

Check zeker even deze foto’s: bij de eerste gebruikte ik het product én de föhn niet, bij de tweede dus wel. Zonder dit product (en een föhnbeurt) is m’n haar futloos en plat. Met dit goedje kan ik zelfs m’n veel te lange froe nog voldoende volume geven om ‘m recht te dragen.

Ik kocht deze haarversteviger bij Kruidvat voor € 1,69.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO