Home » LIFESTYLE » films & series » Eindigt de serie You dan toch niet zoals we dachten??? (SPOILER ALLERT)

Eindigt de serie You dan toch niet zoals we dachten??? (SPOILER ALLERT)

Eindigt de serie You dan toch niet zoals we dachten??? (SPOILER ALLERT)

Als je het einde van de serie you nog niet gezien hebt, stop dan meteen met lezen! Wie de serie wel heeft uitgekeken, weet natuurlijk dat we in de laatste aflevering Beck’s dood meemaken, of toch niet…

You: Beck & Joe

Wel, er gaan de laatste tijd enkele theorieën rond die beweren dat Beck toch niet vermoord is. We zien haar immers niet letterlijk haar laatste levensadem uitblazen. Volgens sommige fans zou Beck nog steeds vastgehouden worden in de kelder van Joe’s boekenwinkel. We zijn op het einde dan ook 4 maanden verder zonder dat de kelder nog in beeld is geweest. Het zou dus goed kunnen dat ze er nog steeds zit. Joe heeft trouwens ook gezegd dat hij nooit iemand zou kwetsen waar hij van houdt, waarom zou hij Beck dan wel iets aandoen?

You: Benji

Ook zien we Joe Beck’s lichaam dumpen in één van de laatste scenes. Velen beweren dat dit helemaal niet haar lijk is, maar dat van Benji. Zou Joe hem dan toch niet volledig verbrand hebben, omdat er op dat moment nieuwsgierige wandelaars voorbijkwamen? Of zou toch Dr. Nicky, die we op het einde gearresteerd wordt, de dader zijn van Beck’s moord?

Het tweede seizoen word hopelijk net zo spannend als het eerste. Ik kan alvast niet wachten!

Shoppen, lekker en gezond eten, beestjes, reizen, een vleugje Disney, meezingen met m’n favoriete songs en af en toe een dansje. Dat zijn dingen die me telkens weer, een beetje meer, oprecht gelukkig maken.