Home » BEAUTY » Elegant Touch: Romance & Nude collectie

Elegant Touch: Romance & Nude collectie

Mijn eigen nagels lang laten groeien lukt me amper. Wil ik toch eens iets speciaal, dan kijk ik voor falsies bij Elegant Touch.

De nieuwste Romance & Nude collectie heeft heel erg subtiele kleurtjes, waardoor het nog minder opvalt dat je valse nagels draagt. Bovendien zitten ze er in no time op. Je past best de nageltjes op voorhand en leg ze even op volgorde. Na het proper maken van je eigen nagels (duw ook eventjes je nagelriemen naar beneden) kan je beginnen met plakken. Eens ze er op zitten kan je kiezen of je de lengte houdt of toch nog een tikje korter wilt. Ik probeerde de ‘Mink’ Nudes uit: een lieve beige tint die perfect bij mijn handen passen, vind ik. Ook de eerder ovale vorm vind ik heel mooi, omdat mijn eigen nagels van nature iets stomper zijn.

Op dag 4 verloor ik wel een nagel, maar ik bleef ergens achter haken, dus my bad. De iets langere nagels waren even wennen, maar na een dag of 3 ben je er aan gewoon en kan je je dagdagelijkse taken zonder probleem uitvoeren. ;) Mijn verloren nagel verving ik door een nieuw exemplaar, gelukkig zitten er 24 stuks in een doosje (in 10 maten). Na een weekje besloot ik ze af te halen met de speciale Elegant Touch ‘Soak ‘Em Off’ zakjes. Je gebruikt per vinger een zakje met product en laat dit even ‘weken’, zo komen ze vrij gemakkelijk los.

Buiten ‘Mink’ zit er in de Nude collectie ook nog matte lieve roze nagels (‘Porcelain’) en een glanzende diep bruine (‘Cocoa’) set. De Romance collectie is een tikkeltje specialer met steentjes of rose gouden tips.

Je kan de Elegant Touch Romance & Nude collectie nu vinden voor € 10,45 bij Di.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be