Home » BEAUTY » Erborian Perfect Morning BB Mask

Erborian Perfect Morning BB Mask

Van de BB Cream van Eborian was ik zeer tevreden, dus naar het Perfect Morning BB Mask was ik reuze benieuwd!

Het groene thee masker van Erborian is een 3-in-1 masker en belooft:

  • De poriën te verfijnen en sluiten zodat je een strakke “BB” huid krijgt.
  • De huid diep te reinigen.
  • Geeft je huid een boost in de ochtend voor een gezonde gloed.

Het masker bestaat uit organische groene thee matcha van de Koreaanse Boseong botanische tuin.

In het doosje zitten 8 zakjes, eentje voor elke keer. Je wordt aangeraden dit 1 à 2 keer per week te gebruiken. Op die manier is dit doosje goed voor 4-8 weken.

In de zakjes zitten groen poeder dat ook echt enorm naar groene thee ruikt. Het gebruik is simpel: ‘s ochtends voor je make-up aanbrengt op de natte huid in masseren en 1 minuut laten trekken.

In eerste instantie dacht ik dit masker heel veel werk zou zijn om dit ‘s ochtends aan te brengen, maar 1 minuut is echt niet lang en het voelt prettig aan, want het in masseren geeft een licht scrubbend gevoel. Daarna laat je het masker intrekken en het wordt snel droog: je voelt het masker al snel trekken.

Het resultaat is dan ook een zeer propere, zachte huid waarbij mijn poriën inderdaad iets kleiner lijken, perfect voor je ‘s ochtends klaar te maken.

Het product heeft een adviesprijs van €31,85 en is te koop bij Ici Paris XL.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!