Home » BEAUTY » Essie fall collection

Essie fall collection

essie fall collection

Herfst in je hoofd is ook herfst in je kleding èn op je nagels! Ontdek hier het prachtige kleurenpallet van de essie fall collection.

De Essie fall collection van 2016 is helemaal geïnspireerd op hip Japan. Tokyo als stad vol trendsetters, waar de nieuwste hypes worden geboren en ontdekt, deed dienst als inspiratiebron voor zes herfstige tinten: drie pasteltinten en drie felle herfsttinten. Meestal vind ik in een Essie collectie wel eens een kleurtje minder mijn ding, maar deze keer waren ze allemaal ideale aanvullers voor de outfits die ik stiekem allang in mijn hoofd had voor de herfst.

essie fall collection

Essie is altijd vindingrijk met de namen van de tinten. Ook nu weer komen ze verrassend uit de hoek met Japans geïnspireerde namen.

playing koi: een roestoranje tint die ideaal is om je herfstoutfit op te fleuren met een knalkleur!

maki me happy: een lieve, romantische karmijnrode tint die ook bij een sushi-candle light dinner de juiste sfeer brengt.

kimono-over: verleidelijk paars, een tint die je overal ziet terugkomen in de mode dit najaar en dus ook niet mag ontbreken op je nagels.

now and zen: een saliegrijze tint die onopvallend maar toch zorgt dat je nagels always on fleek zijn

udon know me: steenblauw als typische Oosterse tint. Combineert heel leuk met zachte pastels.

go go geisha: traditioneel bloesemroze, omdat meisjes toch altijd van roze houden.

tinten

De afgelopen weken droeg ik de verschillende tinten, maar now and zen en go go geisha zijn toch zeker mijn favorieten! De lakjes zijn gemakkelijk aan te brengen en houden ongeveer een week tijd als je ze goed combineert met een base en top coat.

De Essie fall collection is verkrijgbaar bij Kruidvat, Inno en Di voor €12,49 per potje.

Welke is jouw favo tint? Laat het ons weten!

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.