Home » BEAUTY » Essie Smokin Hot en Merino Cool

Essie Smokin Hot en Merino Cool

Essie Smokin Hot en Merino Cool

Ik heb m’n hart echt verloren aan de nagellak van Essie. Een tijd terug kocht ik via Bol twee prachtige grijspaarse Essie lakjes.

Bordeaux is echt m’n signature nagellak kleur, maar ik wilde eens iets anders. Toen ik bij Bol een kijkje nam in het Essie assortiment viel ik als een blok voor Smokin Hot en Merino Cool, twee prachtige grijspaarse lakjes.

Essie Smokin Hot

Smokin Hot is de donkerste tint van de twee. Het is een dieppaarse kleur met een toets grijs erdoor. Een unieke kleur, als je het mij vraagt. En dat is net waarom Essie m’n favoriete nagellak merk is, de kleurenselectie is altijd top. Jep, love it!

Swatch Smokin Hot

Essie Merino Cool

Merino Cool is wat lichter, maar combineert net zoals Smokin Hot paars met grijs en zelfs wat bruin. Ook dit koele lakje is een unieke toevoeging aan m’n stash en krijgt mijn seal of approval.

Swatch Merino Cool

Beide lakjes dekken perfect in twee laagjes. Wel moet ik zeggen dat ze nogal snel chippen en vrij dof ogen. Of ja, ik ben ondertussen de superglans van die Rimmel Supergel lakjes natuurlijk gewend. Bon, met een base- en topcoat krijg je diezelfde glans en duurzaamheid, het neemt alleen wat meer tijd in beslag. Maar voor deze twee unieke kleurtjes heb ik dat er wel voor over.

De Essie lakjes vind je voor €9,99 op bol.com.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO