Home » LIFESTYLE » Even uitblazen dankzij Pazzox

Even uitblazen dankzij Pazzox

Even uitblazen dankzij Pazzox

Niets zo zalig als een weekendje écht tot rust komen! En ik maak mijn weekend extra zalig met kalmerende thee, vitamine en essentiële oliën van online apotheek Pazzox.

Één van de grootste online apotheken in België is toch wel Pazzox. Niet verwonderlijk, want hun assortiment is enorm uitgebreid: van voorschriftvrije medicatie tot verzorgingsproducten en vitamines. En dat allemaal aan scherpe prijzen! Ik mocht van Pazzox een kalmerende thee, vitaminen en essentiële oliën uittesten. Ideaal, want ik had wel nood aan wat extra rust.

Ardense slaapthee

Ardense Slaapthee

Over het algemeen slaap ik goed, maar er zijn zo van die nachten dat ik lig te woelen en te draaien. Net daarom koos ik voor deze Ardense slaapthee (€ 4,88): de combinatie van passiebloemkruid, meidoorn, bitter oranjeblad, olijfboomblad zoethoutwortel en sporkehout zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt.

De smaak zit in ieder geval al goed: de thee smaakt heerlijk en kruidig. Dat doet me denken aan een thee die ik vroeger dronk als ik verkouden was. En toegegeven: ik viel er niet als een blok in slaap van, maar ik had wel een goede nachtrust. Zonder draaien en woelen. ;-)

Phytosun Lavendel olie & Puressentiel Eucalyptus olie

Essentiële olie

Ik ga graag zelf aan de slag met haar- en gezichtsmaskers of oliën. En daarvoor zijn essentiële oliën natuurlijk een must, dus koos ik ook enkele oliën uit. Ik ging voor lavendelolie van Phytosun (€ 6,64) en eucalyptusolie van Puressentiel (€ 5,06).

Beide oliën ruiken écht lekker. Een ideale aanvulling dus voor mijn DIY maskers! Deze oliën ga ik sowieso vaak gebruiken.

Essentiële olie

Energie Acérola vitamine C

Vitamine C

Soms heb je ‘s ochtends een oppepper nodig om de dag goed te beginnen. Enter deze Energie Acérola vitamine C kauwtabletten (€ 3,99): die geven me een boost op dagen dat ik nog wat moe ben. En ook de smaak zit goed, want de tabletten proeven naar rood fruit.

Vitamine C

Je ziet: prima producten, scherpe prijzen én een goede service. Want bestellen op Pazzox is eenvoudig en snel. Bovendien wordt je pakketje de volgende dag geleverd als je voor 12 uur bestelt en zijn de verzendingskosten gratis.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!